Zoeken naar subsidie aanvragen

 
subsidie aanvragen
subsidie aanvragen - Sommige subsidies zijn cumulatief, andere niet.
Duurzaam bouwen of verbouwen hoeft helemaal niet duurder te zijn dan klassiek bouwen. Bovendien geven verschillende overheidsinstanties subsidies voor tal van energiebesparende maatregelen.U kan terecht op de website Energiesparen voor een overzicht van de mogelijkheden. Klik op subsidies en vervolgens op particulieren.
subsidie
Subsidievoorwaarden Participatieprojecten kansengroepen Participatiebeleid ASCW.
Subsidieaanvragen kunnen enkel worden ingediend door vzw's' verenigingen zonder winstoogmerk. Verenigingen die al een werkingssubsidie ontvangen dienen wel te motiveren hoe ze het project of de resultaten ervan zullen verankeren in de werking. Uitzondering hierop zijn projecten naar gedetineerden. Waarvoor kan je subsidie aanvragen?
WBSO
Subsidie aanvragen Onderwerpen A-Z Voor Bewoners Gemeente Hilvarenbeek.
Voor panden die niet als woning gebruikt worden zoals bedrijfspanden betaalt u als huurder wel OZB. Als u een jaarlijkse subsidieaanvraag doet kunt u de OZB tegelijkertijd aanvragen. Vraagt u geen jaarlijkse subsidie aan, maar wilt u wel subsidie aanvragen voor OZB?
warmtepomp
Subsidie via feestcheques aanvraag Waregem.
Wil je in aanmerking komen om een subsidie via de feestcheques te bekomen, dan moet je wel voldoen aan een paar voorwaarden zie verder. Aanvragen moeten altijd minimaal 2 maanden op voorhand worden ingediend bij het College van Burgemeester en Schepenen.
subsidie traplift
Ondersteuning Novartis in het kader van subsidieaanvragen grants Novartis Belgiƫ.
Alle aanvragen worden gecontroleerd op het melden van eventuele bijwerkingen. Door het indienen van een subsidie aanvraag gaat u ermee akkoord om gecontacteerd te worden indien uw ingevulde aanvraagformulier informatie bevat die relevant is voor onze verplichtingen tot het melden van bijwerkingen.
subsidie
Een subsidie aanvragen in het kader van het preventieve gezondheidsbeleid Zorg en Gezondheid. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Vlaamse sociale bescherming. Een subsidie aanvragen in het kader van het preventieve gezondheidsbeleid. Een subsidie aanvragen in het kader van het preventieve gezondheidsbeleid. U kunt een facultatieve subsidie projectsubsidie aanvragen indien dit past binnen het kader van het preventieve gezondheidsbeleid.
lening
Subsidie en financiering aanvragen mijn.rvo.nl.
Subsidie en financiering aanvragen. Subsidie en financiering aanvragen. Voor starten, innoveren, verduurzamen en internationaal ondernemen bestaan verschillende financiƫle regelingen. Zowel de EU als verschillende ministeries bieden hiervoor onder meer subsidies, financieringen en garantstellingen. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland voert een groot aantal hiervan uit.
muurisolatie
Subsidies voor onthardingsprojecten aanvragen niet meer mogelijk Departement omgeving. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Met de subsidie voor onthardingsprojecten wil de Vlaamse Regering verschillende proeftuinen opstarten. Dit moet niet enkel leiden tot concrete onthardingen op het terrein, maar ook tot kennisopbouw en deling. Lees meer over de proeftuinen voor ontharding. 02 553 11 89.
dakisolatie
Zoek uw subsidie Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
eherkenning aanvragen kosten
Subsidie straat, buurt en dorpsfeesten Kortrijk.
Een beoordelingscommissie in het kader van de gebiedswerking onderzoekt de aanvragen en formuleert een voorstel voor de stuurgroep gebiedswerking. Deze stuurgroep adviseert het college van burgemeester en schepenen die vervolgens de beslissing neemt. Je wordt schriftelijk op de hoogte gebracht van de beslissing. Het subsidiebedrag voor straatfeesten feesten met minder dan 50 deelnemers bedraagt 100 euro. Het subsidiebedrag voor buurtfeesten of dorpsfeesten is vastgesteld op maximaal 3.000 euro. De uitbetaling van het subsidiebedrag van 100 euro voor straatfeesten wordt uitbetaald onmiddellijk na de goedkeuring in het college van burgemeester en schepenen. Een onverwachte controle op het straatfeest is mogelijk. Buurt of dorpsfeesten. Voor de uitbetaling van de subsidie dienen de organisatoren van buurt of dorpsfeesten binnen de 3 maanden na de activiteit volgende te bezorgen bij het stadsbestuur.:

Contacteer ons