Meer resultaten voor subsidie aanvragen

 
subsidie aanvragen
subsidie aanvragen - Sommige subsidies zijn cumulatief, andere niet.
Duurzaam bouwen of verbouwen hoeft helemaal niet duurder te zijn dan klassiek bouwen. Bovendien geven verschillende overheidsinstanties subsidies voor tal van energiebesparende maatregelen.U kan terecht op de website Energiesparen voor een overzicht van de mogelijkheden. Klik op subsidies en vervolgens op particulieren.
subsidie
subsidie
Subsidie aanvragen Vlaamse Gemeenschapscommissie.
De administratie controleert de aanvragen en brengt een advies uit, waarna het bevoegd collegelid van de Vlaamse Gemeenschapscommissie beslist over de toekenning van een subsidie. De uitgebreide procedure is van toepassing voor projecten van het particulier jeugdwerk, de lokale overheden en andere organisaties voor zover zij doel en doelgroepgericht jeugdwerkactiviteiten ontwikkelen.
muurisolatie
Een subsidie aanvragen in het kader van het preventieve gezondheidsbeleid Zorg en Gezondheid. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Vlaamse sociale bescherming. Een subsidie aanvragen in het kader van het preventieve gezondheidsbeleid. Een subsidie aanvragen in het kader van het preventieve gezondheidsbeleid. U kunt een facultatieve subsidie projectsubsidie aanvragen indien dit past binnen het kader van het preventieve gezondheidsbeleid.
dakisolatie
Subsidies aanvragen en ontvangen Agentschap Innoveren en Ondernemen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning. vlaio-loading-full.
Hoe verwerk ik de subsidie boekhoudkundig? Wanneer moet een aanvraag worden ingediend? Je kan je subsidie pas aanvragen wanneer je de adviesovereenkomst hebt ondertekend of een persoon die werkt binnen je onderneming hebt ingeschreven voor een opleiding. Tot 14 kalenderdagen na de start van de prestaties kan je de subsidieaanvraag indienen.
dakisolatie
Subsidies en financiering Flanders Trade. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
U kan een subsidie aanvragen voor een internationaal maatwerkproject. Overzicht van uw lopende subsidieaanvragen. Subsidies voor uitrustingsgoederen. Met deze subsidie wil Flanders Investment Trade de concurrentiepositie van Vlaamse leveranciers kmo's' versterken door korting te geven aan ontwikkelingslanden die uitrustingsgoederen kopen.
subsidie voor zonnepanelen
A-stad.
WBSO
Subsidie aanvragen Vlaamse Gemeenschapscommissie.
Lokalen en zalen. U bent hier: Home Ondersteuning Subsidies Cultuur Subsidies sociaal-cultureel werk Subsidie aanvragen. Project en praktijksubsidie amateurkunsten en sociaal-cultureel werk. Project en praktijksubsidie amateurkunsten en sociaal-cultureel werk. Wanneer vraagt u een subsidie aan en wat gebeurt er met uw aanvraag?
subsidie traplift
Zoek uw subsidie Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Subsidie aanvragen Vlaamse Gemeenschapscommissie.
U bent hier: Home Ondersteuning Subsidies Vorming Subsidie aanvragen. Opleidingsprojecten voor kansengroepen. De VGC vindt het belangrijk om de kansen van jongeren, schoolverlaters en kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt te verhogen. Daarom ondersteunt zij aanvullende initiatieven op het gebied van vorming en beroepsopleiding.
Subsidie aanvragen Vlaamse Gemeenschapscommissie.
Lokalen en zalen. U bent hier: Home Ondersteuning Subsidies Onderwijs Subsidie aanvragen. Subsidies voor ouderverenigingen. Ouderverenigingen kunnen, via het e-loket, een subsidie aanvragen voor de activiteiten die zij organiseren. Stap 1: de subsidieaanvraag. U verzendt uiterlijk op 15 november de subsidieaanvraag via het e-loket op subsidies.vgc.be.

Contacteer ons