Meer resultaten voor subsidie aanvragen

 
subsidie aanvragen
Subsidie aanvragen Onderwerpen A-Z Voor Bewoners Gemeente Hilvarenbeek.
Voor panden die niet als woning gebruikt worden zoals bedrijfspanden betaalt u als huurder wel OZB. Als u een jaarlijkse subsidieaanvraag doet kunt u de OZB tegelijkertijd aanvragen. Vraagt u geen jaarlijkse subsidie aan, maar wilt u wel subsidie aanvragen voor OZB?
Subsidie via feestcheques aanvraag Waregem.
Wil je in aanmerking komen om een subsidie via de feestcheques te bekomen, dan moet je wel voldoen aan een paar voorwaarden zie verder. Aanvragen moeten altijd minimaal 2 maanden op voorhand worden ingediend bij het College van Burgemeester en Schepenen.
Ondersteuning Novartis in het kader van subsidieaanvragen grants Novartis Belgiƫ.
Alle aanvragen worden gecontroleerd op het melden van eventuele bijwerkingen. Door het indienen van een subsidie aanvraag gaat u ermee akkoord om gecontacteerd te worden indien uw ingevulde aanvraagformulier informatie bevat die relevant is voor onze verplichtingen tot het melden van bijwerkingen.
Zoek uw subsidie Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Subsidie en financiering aanvragen mijn.rvo.nl.
Bekijk welke subsidies u nu kunt aanvragen in de Subsidiewijzer op www.rvo.nl. Verfijn op die pagina uw keuze en ontdek welke regeling of subsidie u kunt aanvragen. In 2017 keerde de EU 735 miljoen uit aan landbouwsubsidies in Nederland. Wie kregen subsidies, en waarvoor?
Subsidies voor onthardingsprojecten aanvragen niet meer mogelijk Departement omgeving. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Met de subsidie voor onthardingsprojecten wil de Vlaamse Regering verschillende proeftuinen opstarten. Dit moet niet enkel leiden tot concrete onthardingen op het terrein, maar ook tot kennisopbouw en deling. Lees meer over de proeftuinen voor ontharding. 02 553 11 89.
Subsidies en financiering Flanders Trade. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
U kan een subsidie aanvragen voor een internationaal maatwerkproject. Overzicht van uw lopende subsidieaanvragen. Subsidies voor uitrustingsgoederen. Met deze subsidie wil Flanders Investment Trade de concurrentiepositie van Vlaamse leveranciers kmo's' versterken door korting te geven aan ontwikkelingslanden die uitrustingsgoederen kopen.
Subsidie straat, buurt en dorpsfeesten Kortrijk.
Een beoordelingscommissie in het kader van de gebiedswerking onderzoekt de aanvragen en formuleert een voorstel voor de stuurgroep gebiedswerking. Deze stuurgroep adviseert het college van burgemeester en schepenen die vervolgens de beslissing neemt. Je wordt schriftelijk op de hoogte gebracht van de beslissing. Het subsidiebedrag voor straatfeesten feesten met minder dan 50 deelnemers bedraagt 100 euro. Het subsidiebedrag voor buurtfeesten of dorpsfeesten is vastgesteld op maximaal 3.000 euro. De uitbetaling van het subsidiebedrag van 100 euro voor straatfeesten wordt uitbetaald onmiddellijk na de goedkeuring in het college van burgemeester en schepenen. Een onverwachte controle op het straatfeest is mogelijk. Buurt of dorpsfeesten. Voor de uitbetaling van de subsidie dienen de organisatoren van buurt of dorpsfeesten binnen de 3 maanden na de activiteit volgende te bezorgen bij het stadsbestuur.:
Subsidie, aanvragen Producten en diensten Home Gemeente Noordwijk.
Als uw activiteiten zich uitspreiden over het hele kalenderjaar of een langere periode bestrijken dan kunt u een jaarlijkse subsidie aanvragen. Wat moet ik doen? Als u weet welke soort subsidie u wilt aanvragen, dan kunt u uw aanvraag als volgt uitwerken.

Contacteer ons