Op zoek naar subsidie dakisolatie?

 
subsidie dakisolatie
subsidie dakisolatie - Sommige subsidies zijn cumulatief, andere niet.
Duurzaam bouwen of verbouwen hoeft helemaal niet duurder te zijn dan klassiek bouwen. Bovendien geven verschillende overheidsinstanties subsidies voor tal van energiebesparende maatregelen.U kan terecht op de website Energiesparen voor een overzicht van de mogelijkheden. Klik op subsidies en vervolgens op particulieren.
subsidie
dakisolatie
dakisolatie
Subsidies en premies dakisolatie 2018 Een overzicht.
Voor dakisolatie krijg je, indien je aan de voorwaarden voldoet, een vergoeding van 6 euro per vierkante meter bij plaatsing door een aannemer. Doe-het-zelvers kunnen zich verwachten aan een subsidie van 3 euro per m. Voor personen die recht hebben op sociale maximumtarieven voor gas en elektriciteit de zogenaamde beschermde afnemers gelden de volgende bedragen: 1050, euro per m bij plaatsing door een aannemer en 525, euro per m bij zelfplaatsing. Meer info
premie opstijgend vocht
Overzicht energiepremies Eandis.
Momenteel verwerken we jouw online premie-aanvraag ongeveer binnen de dertig kalenderdagen. Je premieaanvraag en de nodige bijlagen moeten uiterlijk 12 maanden na de factuurdatum in ons bezit zijn. Onvolledige dossiers kunnen we jammer genoeg niet voor je verwerken. Bekijk de premievoorwaarden. Klik hier voor meer informatie
premie ramen
Dakisolatie of zoldervloerisolatie 2018 Infrax.
De premie is enkel geldig voor bestaande woningen of wooneenheden die vóór 1 januari 2006 werden aangesloten op het elektriciteitsnet van Infrax of met een aanvraag van de stedenbouwkundige vergunning vóór 1 januari 2006. De premie is geldig voor dakisolatie ofwel voor zoldervloerisolatie, niet voor beide.
isolatie
Overzicht premies en subsidies voor de isolatie van je dak in 2018 Mijn BENOvatie.
Deze coach neemt je een hele rits taken uit handen: de energetische doorlichting van je woning, het zoeken van aannemers, de werfopvolging, het plan van aanpak, en ook het totaalplaatje van de renovatie. Hij zal er dus bijvoorbeeld op letten dat de dakisolatie perfect aansluit op de later te plaatsen muurisolatie.
dakwerken peeters
A-stad.
muurisolatie
Woonpremie Energie Stad Gent.
De subsidie kan niet gecombineerd worden met deze binnen het Subsidiereglement voor de renovatie en verfraaiing van handelspandengoedgekeurd in de Gemeenteraad van 28 april 2014 en het Subsidiereglement voor renovatieprojecten ten behoeve van de sector creatieve economie in de wijk Rabot-Blaisantvest voor de periode 2014 2017 goedgekeurd in de Gemeenteraad van 23 september 2013.
premies renovatie
Premie-info Premiezoeker.
De subsidie wordt verhoogd tot 10 euro per m geïsoleerd dakoppervlakte met een totale Rd-waarde vanaf 79, mK/W. Bij opeenvolgende isolatiewerkzaamheden aan hetzelfde pand worden reeds eerder verkregen subsidies vanwege de Stad Gent voor werken dakisolatie en onderdak aan dat pand in mindering gebracht.
kostprijs dakisolatie
Subsidie dakisolatie.
Subsidie Spouw muurisolatie. Diagnose van uw woning? Bel of doe een aanvraag. 011 350 780. Voor het isoleren van het dak of de zoldervloer geeft jouw distributienetbeheerder een premie van 6 per m. Het geplaatste isolatiemateriaal heeft een thermische weerstand R die gelijk is aan of groter is dan 450m/K/W.,
eandis zonnepanelen
Deze premies krijg je als je isoleert Isover.
Wanneer men de dakisolatie laat plaatsen door een erkende aannemer, heeft men recht op een belastingvermindering. de belastingvermindering voor de uitgaven voor dakisolatie bedraagt 30% van de uitgaven, maar is beperkt tot een maximumbedrag. De vermindering bdraagt 3130 euro per woning.
kruipruimte isoleren

Contacteer ons