Op zoek naar subsidie dakisolatie?

 
subsidie dakisolatie
Energiepremies en energielening 2018 Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Premie voor dakisolatie. 6 euro/m geplaatst door een aannemer, en 3 euro/m als je zelf je dak isoleert. De R-waarde isolatiewaarde van de isolatie moet minstens 45, mK/W zijn. Opgelet: vanaf 2019 daalt deze premie naar 4 respectievelijk 2 euro/ m.
Zonnepanelen subsidie
Premies dakwerken Subsidies dakrenovatie dakisolatie 2018.
Op het aanvraagformulier vind je nog eens een overzicht van de voorwaarden voor deze vergoeding en je leest er ook alle documenten die je nodig hebt om de subsidie correct te kunnen aanvragen. Tip: Dakisolatie laten plaatsen door een dakwerker loont.
isoleren
Isolatiepremies 2019 Isolteam.
Raadpleeg hier de isolatiepremies voor 2018. Premie dakisolatie en zoldervloerisolatie. 4 per m 2 bij plaatsing door aannemer. minimale isolatiewaarde Rd 450, mK/W. 5 per m 2. plaatsing door aannemer met ATG-certificaat. de spouw heeft een minimale breedte van 50 mm.
dakisolatie
Premies isolatie ENGIE Electrabel.
80m incl 6% btw 1600 2400. 120m incl 6% btw 1800 3000. Spouwmuurisolatie: rekeninghoudend met een spouw van 6 cm en isolatiemateriaal wol Vloeisolatie: incl 10 cm PUR isolatie met R-waarde 35, Dakisolatie: incl 12 cm PUR isolatie met R-waarde 45.,
muurisolatie
Dakisolatie of zoldervloerisolatie 2017 Infrax.
De premie is enkel geldig voor bestaande woningen of wooneenheden die vóór 1 januari 2006 werden aangesloten op het elektriciteitsnet van Infrax of met een aanvraag van de stedenbouwkundige vergunning vóór 1 januari 2006. De premie is geldig voor dakisolatie ofwel voor zoldervloerisolatie, niet voor beide.
Zoek uw subsidie Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Woonpremie Energie Stad Gent.
De subsidie kan niet gecombineerd worden met deze binnen het Subsidiereglement voor de renovatie en verfraaiing van handelspandengoedgekeurd in de Gemeenteraad van 28 april 2014 en het Subsidiereglement voor renovatieprojecten ten behoeve van de sector creatieve economie in de wijk Rabot-Blaisantvest voor de periode 2014 2017 goedgekeurd in de Gemeenteraad van 23 september 2013.
Premies dakisolatie en dakvernieuwing Stad Gent.
Vraag een simulatie van je premie en leningmogelijkheden bij de Energiecentrale Maak een online inschatting van de kosten en opbrengsten op Check je huis. Lees meer over: dakisolatie, isoleren, subsidie, premies, wonen, verbouwen, renoveren, bouwen, huren, verhuren. Kunnen we iets verbeteren aan deze pagina?
Subsidies en premies voor dakisolatie in 2017.
Tip: wil je weten wat de beste dakisolatie is voor jouw situatie? Neem dan eens een kijkje op onze pagina over platte daken isoleren of hellende daken isoleren. Gemeentelijke of provinciale dakisolatiepremie. Ook voorzien een aantal gemeentes en provincies een subsidie voor dakisolatie in 2017.

Contacteer ons