Meer resultaten voor subsidie dakisolatie

 
subsidie dakisolatie
subsidie dakisolatie - Sommige subsidies zijn cumulatief, andere niet.
Duurzaam bouwen of verbouwen hoeft helemaal niet duurder te zijn dan klassiek bouwen. Bovendien geven verschillende overheidsinstanties subsidies voor tal van energiebesparende maatregelen.U kan terecht op de website Energiesparen voor een overzicht van de mogelijkheden. Klik op subsidies en vervolgens op particulieren.
Premie voor de installatie van dak en zoldervloerisolatie Stad Aarschot.
Premie voor de installatie van dak en zoldervloerisolatie. Vanaf 1 oktober 2016 tot en met 31 december 2020 verleent de stad binnen de perken van de voorziene kredieten een premie aan maatschappelijk kwetsbaren als ze in een bestaande woning dakisolatie Rd-waarde minimum 35, m2K/W plaatsen.
eandis zonnepanelen
Premies en tegemoetkomingen Gemeente Borsbeek.
Er wordt een subsidie per plant of boom voorzien voor de aankoop. Voor het onderhoud wordt gesubsidieerd per lopende meter of per vierkante meter voor houtkanten. Voor vragen kan je steeds terecht op de gemeente bij het woonloket. 03 320 94 00 of e-mail: info@borsbeek.be. De aanvraagformulieren dienen ingediend te worden bij.: Marc Tritsmans milieudienst. de Robianostraat 64, Borsbeek. 03 320 94 02 of e-mail: milieu@borsbeek.be. Premies uitgekeerd door de netbeheerders. De Vlaamse netbeheerders zijn verplicht om bij hun afnemers energiebesparing te stimuleren. Dit doen ze ondermeer door een aantal energiebesparende maatregelen financieel te ondersteunen. Tot en met 2011 waren netbeheerders vrij in het kiezen van de acties waarvoor zij financiële tegemoetkomingen deden. Vanaf 1 januari 2012 veranderden de premies die je van je netbeheerder kan krijgen en zullen de premies van alle netbeheerders hetzelfde zijn. Deze nieuwe regeling is van toepassing op facturen opgemaakt vanaf 2012. Premies Eandis en Infrax. Premies isolatie, ventilatie, verwarming en warm water. Vanaf 1 januari 2012. Dakisolatie of zoldervloerisolatie.
kruipruimte isoleren
A-stad.
premie opstijgend vocht
Gemeentelijke premie voor spouwmuur, buitenmuur, dak en zoldervloerisolatie Gemeente Tremelo.
Gemeentelijke premie voor spouwmuur, buitenmuur, dak en zoldervloerisolatie. De gemeente verleent een subsidie voor volgende energiebesparende maatregelen van bestaande woningen.: dakisolatie of zoldervloerisolatie Rd-waarde minimum 45, mK/W.; buitenmuurisolatie langs buitenzijde geplaatst door een aannemer en Rd-waarde minimum 3 mK/W.; buitenmuurisolatie langs binnenzijde geplaatst door een aannemer of werken begeleid door een architect met controle op de uitvoering en Rd-waarde minimaal 2 mK/W.
premie ramen
Welke energie en isolatiepremies zijn er voor jou in 2018?
Aangezien dakisolatie de meest rendabele energetische investering is voor een gebouw, voorziet de Brusselse regio hiervoor een extra financieel duwtje in de rug 5 tot 15/m meer dan vroeger, afhankelijk van de inkomsten. Ze biedt eveneens een bonus voor het gebruik van ecologische materialen dierlijke en plantaardige vezels.
isolatie
Energiepremies online aanvragen eenvoudig en snel Eandis.
Bekijk alle wijzigingen en nieuwigheden voor de premieregeling vanaf 2017. Ook meer info op www.energiesparen.be. Wat heb je nodig? Houd, vóór je een premie online aanvraagt, volgende informatie bij de hand.: alle facturen van de investeringskosten die bij deze premie horen.
dakwerken crabbe
Dakisolatie of zoldervloerisolatie 2018 Infrax.
De premie is enkel geldig voor bestaande woningen of wooneenheden die vóór 1 januari 2006 werden aangesloten op het elektriciteitsnet van Infrax of met een aanvraag van de stedenbouwkundige vergunning vóór 1 januari 2006. De premie is geldig voor dakisolatie ofwel voor zoldervloerisolatie, niet voor beide.
dakisolatie antwerpen
Premie netbeheerder dakisolatie Gemeente Bekkevoort.
Premie netbeheerder dakisolatie. Premie netbeheerder dakisolatie. De gemeente verleent een subsidie voor het plaatsen van dakisolatie in een bestaande woning. De subsidie bedraagt 1/m. Ook van Infax krijg je een premie. Je moet voor de gemeentelijke premie geen afzonderlijke aanvraag indienen.
noppenfolie isolatie
Subsidieregeling isolatie Overzicht van alle producten en diensten Portal Ermelo Gemeente Ermelo.
In de afgelopen jaren hebben honderden huishoudens uit Ermelo succesvol een beroep gedaan op de subsidiegelden. Op basis van de subsidieregeling kunnen eigenaar-bewoners van woningen in Ermelo een derde van de isolatiekosten van de gemeente terugkrijgen met een maximum van 50000. De subsidieregeling heeft betrekking op vloerisolatie, muurisolatie, dakisolatie en isolatieglas.
kostprijs dakisolatie

Contacteer ons