Meer resultaten voor subsidie dakisolatie

 
subsidie dakisolatie
subsidie dakisolatie - Sommige subsidies zijn cumulatief, andere niet.
Duurzaam bouwen of verbouwen hoeft helemaal niet duurder te zijn dan klassiek bouwen. Bovendien geven verschillende overheidsinstanties subsidies voor tal van energiebesparende maatregelen.U kan terecht op de website Energiesparen voor een overzicht van de mogelijkheden. Klik op subsidies en vervolgens op particulieren.
A-stad.
dakisolatie antwerpen
Welkom op de website van de gemeente Herk-de-Stad.
Gemeentelijk subsidiereglement voor de aanleg en het onderhoud van kleine landschapselementen. Subsidie voor energiebesparende maatregelen dakisolatie, glas. Investeren in isolatie van de woning is de meest efficiënte energiebesparing. De voornaamste isolatie situeert zich aan de bovenzijde, nl. Met een degelijke dakisolatie kan je makkelijk tot dertig procent besparen op je energiefactuur.
noppenfolie isolatie
Energiepremies Stad Deinze.
Je kan de premie aanvragen tot maximaal 12 maanden na factuurdatum. 4 euro/m max. 300 euro als de werken uitgevoerd werden door een geregistreerde aannemer. 2 euro/m max. 150 euro als je de dakisolatie zelf plaatste. 5 euro/m met max.
kostprijs dakisolatie
Premies en subsidies Gemeente Kasterlee.
Verlaging van de schenkingsrechten bij energetische renovatie. Bestaande woningen aangesloten op elektriciteitsnet voor 1 januari 2006. Premies voor het aanbrengen van dakisolatie door een erkende aannemer of door jezelf. De premie ligt hoger als je dit door een aannemer laat doen.
eandis zonnepanelen
Subsidie dakisolatie 2019 BE Dakisolatieprijzen.be. Subsidie dakisolatie 2019 BE Dakisolatieprijzen.be.
Kom via onze website in contact met lokale specialisten, vergelijk en bespaar tot 30% op de kosten! Subsidie dakisolatie 2018 BE. Beste dakisolatie gezondheid. Wat is de kostprijs van dakisolatie? Ontdek het op Dakisolatieprijzen.be en doe uw voordeel door meerdere prijsopgaven te vergelijken.
premies verbouwingen
Gemeentelijke premie voor spouwmuur, buitenmuur, dak en zoldervloerisolatie Gemeente Tremelo.
Gemeentelijke premie voor spouwmuur, buitenmuur, dak en zoldervloerisolatie. De gemeente verleent een subsidie voor volgende energiebesparende maatregelen van bestaande woningen.: dakisolatie of zoldervloerisolatie Rd-waarde minimum 45, mK/W.; buitenmuurisolatie langs buitenzijde geplaatst door een aannemer en Rd-waarde minimum 3 mK/W.; buitenmuurisolatie langs binnenzijde geplaatst door een aannemer of werken begeleid door een architect met controle op de uitvoering en Rd-waarde minimaal 2 mK/W.
dakisolatie plat dak prijs per m2
Welke energie en isolatiepremies zijn er voor jou in 2018?
Aangezien dakisolatie de meest rendabele energetische investering is voor een gebouw, voorziet de Brusselse regio hiervoor een extra financieel duwtje in de rug 5 tot 15/m meer dan vroeger, afhankelijk van de inkomsten. Ze biedt eveneens een bonus voor het gebruik van ecologische materialen dierlijke en plantaardige vezels.
premie opstijgend vocht
Isolatie en superisolerende beglazing, stedelijke subsidie Stad Hamont-Achel.
Isolatie en superisolerende beglazing, stedelijke subsidie. Het isoleren van je woning is een belangrijke maatregel om energie te sparen en bij te dragen aan het milieu. Het stadsbestuur wil dit extra stimuleren en geeft daarom subsidies voor het plaatsen van isolatie of superisolerende beglazing. Bovenop de premies die Infrax toekent, hanteert de stad volgende subsidiebedragen.: Superisolerende beglazing: 5/m, met een maximum van 125, indien geplaatst door een geregistreerde aannemer. Dakisolatie: 2/m, met een maximum van 240 120 m, indien geplaatst door een geregistreerde aannemer.
kelder isoleren
Dakisolatie of zoldervloerisolatie 2018 Infrax.
De premie is enkel geldig voor bestaande woningen of wooneenheden die vóór 1 januari 2006 werden aangesloten op het elektriciteitsnet van Infrax of met een aanvraag van de stedenbouwkundige vergunning vóór 1 januari 2006. De premie is geldig voor dakisolatie ofwel voor zoldervloerisolatie, niet voor beide.
warmtepomp

Contacteer ons