Zoeken naar subsidie dakisolatie

 
subsidie dakisolatie
Woonpremie Energie Stad Gent.
De subsidie kan niet gecombineerd worden met deze binnen het Subsidiereglement voor de renovatie en verfraaiing van handelspandengoedgekeurd in de Gemeenteraad van 28 april 2014 en het Subsidiereglement voor renovatieprojecten ten behoeve van de sector creatieve economie in de wijk Rabot-Blaisantvest voor de periode 2014 2017 goedgekeurd in de Gemeenteraad van 23 september 2013.
isoleren
Overzicht energiepremies Eandis.
Momenteel verwerken we jouw online premie-aanvraag ongeveer binnen de dertig kalenderdagen. Je premieaanvraag en de nodige bijlagen moeten uiterlijk 12 maanden na de factuurdatum in ons bezit zijn. Onvolledige dossiers kunnen we jammer genoeg niet voor je verwerken. Bekijk de premievoorwaarden.
dakwerken peeters
Dakisolatie Kortrijk.
Bij hellende daken wordt slechts een premie toegekend als er een wind en waterdicht onderdak aanwezig is. De dakisolatie moet een minimale R-waarde of thermische weerstand hebben van 65, mK/W. Elke isolatie moet aan de binnenkant afgewerkt worden met een dampscherm.
muurisolatie
Overzicht premies en subsidies voor de isolatie van je dak in 2018 Mijn BENOvatie.
Deze coach neemt je een hele rits taken uit handen: de energetische doorlichting van je woning, het zoeken van aannemers, de werfopvolging, het plan van aanpak, en ook het totaalplaatje van de renovatie. Hij zal er dus bijvoorbeeld op letten dat de dakisolatie perfect aansluit op de later te plaatsen muurisolatie.
eeklose dakwerken
Zoek uw subsidie Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Zonnepanelen subsidie
Isolatiepremie Energie Duurzaamheid Omgeving Gemeente Willebroek.
Binnen de kredieten van de goedgekeurde gemeentebegroting wordt een subsidie verleend voor de plaatsing van dak en of gevelisolatie. 1/m voor dakisolatie die aan de geldende reglementaire normen voldoet, met een maximum van 250 per adres indien de isolatie werd geplaatst door een erkend aannemer.
muurisolatie
Dak en zoldervloerisolatie subsidie Gemeente Lochristi.
De subsidie bedraagt 10% van de totale kostprijs inclusief btw met een maximum van 200 euro per aanvraag. Isolatiemateriaal uit nagroeibare grondstoffen.: De subsidie bedraagt 15% van de totale kostprijs inclusief btw met een maximum van 300 euro per aanvraag.
A-stad.
Isolatiepremie 2018: Premies subsidies voor isolatiewerken.
Opgelet: bovengenoemde premies gelden voor het laten uitvoeren van dakisolatie OF isolatie van de vloer van een onverwarmde zolder, maar niet voor beide. Vroeger was er naast de isolatiepremie ook nog een belastingvermindering voor dakisolatie. Dit fiscaal voordeel is echter afgeschaft.

Contacteer ons