Meer resultaten voor dakisolatie subsidie

 
dakisolatie subsidie
Premies dakwerken Subsidies dakrenovatie dakisolatie 2018.
Op het aanvraagformulier vind je nog eens een overzicht van de voorwaarden voor deze vergoeding en je leest er ook alle documenten die je nodig hebt om de subsidie correct te kunnen aanvragen. Tip: Dakisolatie laten plaatsen door een dakwerker loont.
dakisolatie
Overzicht energiepremies Eandis.
Momenteel verwerken we jouw online premie-aanvraag ongeveer binnen de dertig kalenderdagen. Je premieaanvraag en de nodige bijlagen moeten uiterlijk 12 maanden na de factuurdatum in ons bezit zijn. Onvolledige dossiers kunnen we jammer genoeg niet voor je verwerken. Bekijk de premievoorwaarden.
muurisolatie
Deze premies krijg je als je isoleert Isover.
FEDERALE FISCALE AFTREK VOOR DAKISOLATIE: ENKEL NOG GELDIG IN WALLONIË. Wanneer men de dakisolatie laat plaatsen door een erkende aannemer, heeft men recht op een belastingvermindering. de belastingvermindering voor de uitgaven voor dakisolatie bedraagt 30% van de uitgaven, maar is beperkt tot een maximumbedrag.
Vloerisolatie
Premies voor dakisolatie Vlaanderen.be.
U kunt deze bonus krijgen als u minstens 3 energiebesparende maatregelen neemt. In een aantal gemeenten kunt u een gemeentelijke of provinciale premie krijgen voor dakisolatie. Vind uw gemeentelijke en provinciale premies via Zoek uw subsidie op energiesparen.be. Of neem contact op met uw gemeente.
subsidie voor zonnepanelen
Zoek uw subsidie Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
isolatie noppenfolie
Subsidies en premies dakisolatie 2018 Een overzicht.
Voor dakisolatie krijg je, indien je aan de voorwaarden voldoet, een vergoeding van 6 euro per vierkante meter bij plaatsing door een aannemer. Doe-het-zelvers kunnen zich verwachten aan een subsidie van 3 euro per m. Voor personen die recht hebben op sociale maximumtarieven voor gas en elektriciteit de zogenaamde beschermde afnemers gelden de volgende bedragen: 1050, euro per m bij plaatsing door een aannemer en 525, euro per m bij zelfplaatsing.
isoleren
Subsidies en premies voor dakisolatie in 2018.
Tip: wil je weten wat de beste dakisolatie is voor jouw situatie? Neem dan eens een kijkje op onze pagina over platte daken isoleren of hellende daken isoleren. Gemeentelijke of provinciale dakisolatiepremie. Ook voorzien een aantal gemeentes en provincies een subsidie voor dakisolatie in 2018.
dakisolatie wommelgem
A-stad.
muurisolatie
Overzicht premies en subsidies voor de isolatie van je dak in 2018 Mijn BENOvatie.
Deze coach neemt je een hele rits taken uit handen: de energetische doorlichting van je woning, het zoeken van aannemers, de werfopvolging, het plan van aanpak, en ook het totaalplaatje van de renovatie. Hij zal er dus bijvoorbeeld op letten dat de dakisolatie perfect aansluit op de later te plaatsen muurisolatie.

Contacteer ons