Meer resultaten voor premie dakisolatie 2016

 
premie dakisolatie 2016
gevelrenovatie antwerpen - Wij zijn een algemene bouwonderneming gespecialiseerd in gevelrenovatie, gevestigd in Antwerpen.
Wij zijn een algemene bouwonderneming gespecialiseerd in gevelrenovatie, gevestigd in Antwerpen. Profiteer van de gespecialiseerde zelfwerkende patroon met ruim 40 jaar ervaring in gevelwerken, gevelrenovatie en bepleisteringen. Aarts van Remoortere richt zich voornamelijk op particulieren in oudbouw woningen of huizen.
dakisolatie - Vraag uw gratis offerte.
Reken op deze dakwerker voor alle dakwerken zoals werken aan dakpannen en leien, alle roofingwerken, de ontmossing van uw dak en de plaatsing of vervanging van dakgoten en bekleden van oversteken en dakgoten. Een zelfwerkend patroonzorgt naast een persoonlijke aanpak voor een feilloze opvolging van A tot Z.
premie
Vlaamse gewest schaft belastingvermindering voor dakisolatie af met overgangsregeling.
Ook het Vlaams Gewest heeft plannen in die richting: de belastingvermindering voor dakisolatie wordt vanaf 2017 afgeschaft. Het Vlaamse gewest zal wel voorzien in een overgangsmaatregel: u zal nog een belastingvermindering krijgen voor betalingen van dakisolatiewerken waarvan u. een aannemingsovereenkomst hebt zoals een gehandtekende bestelbon ten laatste op 31 december 2016. Vraag meer informatie aan
premie
Gemeentelijke premies voor dak of zoldervloerisolatie met factuurdatum vanaf 01/01/2016 Gemeente Rumst.
De aanvrager geeft toelating aan een bevoegd ambtenaar om de toepassing van dit reglement ter plaatse te komen controleren. Bezorg deze premieaanvraag en een kopie van de factuur aan: Gemeentebestuur Rumst dienst woonbeleid milieudienst, Koningin Astridplein 12, 2840 Rumst, tel 03 880 00 97 email: wonen@rumst.be. aanvraag premie dakisolatie nieuw 605Kb, doc. Lees meer
mazouttank verwijderen premie
Isolatiepremie 2018: Premies subsidies voor isolatiewerken.
Premies plaatsing door een aannemer. Laat je dakisolatie plaatsen door een aannemer, dan geniet je van een hogere premie. Je kan namelijk 6 euro per vierkante meter ontvangen. Bovendien kan je bij dakisolatie door een aannemer gebruikmaken van het verlaagde BTW-tarief later meer hierover.
premie ramen
Bouwen en premies in 2016: wat je zeker moet weten Premies Livios.
Tijdens de eerste zes maanden van 2016 loopt het huidige premiesysteem verder. Je krijgt een premie van je netbeheerder als je je dak, vloer of muren isoleert, oude beglazing vervangt of een zonneboiler of warmtepomp installeert. Een overzicht vind je hieronder. Opgelet: in de tweede helft van 2016 zouden een aantal premies veranderen, waaronder die voor dakisolatie en isolerende beglazing.
eandis zonnepanelen
Overzicht premies Premies bouwen en wonen Wonen Gemeente Overijse.
De belastingvermindering voor dakisolatie is in 2017 afgeschaft, maar er bestaat een overgangsmaatregel. Heb je in 2016 je dak laten isoleren of heb je in 2016 een aannemingsovereenkomst over het isoleren van je dak in 2017 gesloten EN een in 2016 een voorschot betaald?
muurisolatie
Dakisolatie: premies, fiscale voordelen en subsidies voor dakisolatie.
Voor Infrax belt u 078 35 30 20 of surft u naar www.infrax.be. U vraagt uw premie voor dakisolatie aan door uw facturen, binnen 12 maanden na de factuurdatum, in te dienen bij uw netwerkbeheerder. U kan dit online doen via de website van eandis.: En via de website van Infrax: http//www.infrax.be/nl/premies-en-acties/premies/premie-overzicht.: Belastingvermindering bij dakisolatie tot eind 2016.
sectionale poorten premie
De energiepremies vanaf 1 januari 2017.
Het herstellen of vernieuwen van een of meer onderdelen van het dak, in het bijzonder de draagstructuur, de dakbedekking, de goten en de randaansluitingen en de dakvlakramen. Dakisolatie komt enkel in aanmerking bij vernieuwing van de draagstructuur van het dak. Premie: 1250 EUR.
sectionale poorten premie
Energiepremies en energielening 2018 Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Premie voor dakisolatie. 6 euro/m geplaatst door een aannemer, en 3 euro/m als je zelf je dak isoleert. De R-waarde isolatiewaarde van de isolatie moet minstens 45, mK/W zijn. Opgelet: vanaf 2019 daalt deze premie naar 4 respectievelijk 2 euro/ m.
premie ramen
Conflict met fiscus ivm 30% belastingaftrek voor dakisolatie JuridischForum.be.
1 47116, euro totaal bedrag kosten dakisolatie. 30 % hierop 44135, euro bedrag in te vullen bij code 3317 pb AJ 2016. Dus ik krijg als formidabele premie van onze Vlaamse Overheid voor dakisolatie van 44135, euro op 9.700 euro die wel van mijn bankrekening zijn gegaan.
premie opstijgend vocht

Contacteer ons