Zoeken naar subsidie voor isolatie huis 2016

 
subsidie voor isolatie huis 2016
Subsidie Energiebesparing eigen huis.
Deze subsidieregeling trad op 15 september 2016 in werking en sindsdien verstrekte de Nederlandse overheid al zon 5 miljoen cijfer dateert van eind december 2016 van de beschikbare 60 miljoen euro. Maar opgelet: OP OP! Bij de Subsidie Energiebesparing eigen huis is er de keuze tussen drie pakketten, naargelang de eigen voorkeur. Om in aanmerking te komen voor deze subsidie, moeten er minstens twee energiebesparende maatregelen worden uitgevoerd. Het gaat dan om het isoleren van uw dak, zolder of vlieringvloer, gevel, spouwmuur, vloer, bodem of hoogrendementsglas. Het toegekende subsidiebedrag is echter afhankelijk van het type woning en de gekozen isolatiemaatregelen de subsidie per m 2 voor bv. driedubbel glas ligt hoger dan voor vloerisolatie. Daarenboven moet de isolatie voldoen aan een minimale kwaliteit én geldt er een minimale isolatieoppervlakte.
subsidie
Isolatiepremie 2017-2018: Premies subsidies voor isolatiewerken.
Opgelet: bovengenoemde premies gelden voor het laten uitvoeren van dakisolatie OF isolatie van de vloer van een onverwarmde zolder, maar niet voor beide. Vroeger was er naast de isolatiepremie ook nog een belastingvermindering voor dakisolatie. Dit fiscaal voordeel is echter afgeschaft. Premies bestaande buitenmuur isoleren.
isoleren
Subsidies Welkom op hoebespaarikenergie.eu.
Subsidie energiebesparing eigen huis. Vanaf eind 2016 was het voor huiseigenaren mogelijk om een subsidie aan te vragen voor het treffen van energiebesparende maatregelen. Het moest dan tenminste gaan om twee verschillende soorten isolatie van voldoende omvang. De subsidiepot is inmiddels leeg en het is nog niet duidelijk of hier een vervolg op komt.
subsidie badkamer renovatie
Spouwmuurisolatie premies 2018 Spouwisolatie-info.be.
Interessante bespaartips buiten de subsidie. De bestaande subsidies voor spouwmuurisolatie moeten er in het bijzonder voor zorgen dat dergelijke isolatie voor het merendeel van de mensen betaalbaar blijft. Op het eerste zicht mag spouwmuurisolatie dan wel vrij voordelig zijn, dit wil niet zeggen dat iedereen zomaar over de mogelijkheid beschikt om ze aan te kopen, in tegendeel.
spouwmuurisolatie premie
Kan ik subsidie krijgen voor de isolatie van mijn huis? Vraag en antwoord Rijksoverheid.nl.
U bevindt zich hier: Home Onderwerpen Duurzaam bouwen en verbouwen Vraag en antwoord Kan ik subsidie krijgen voor de isolatie van mijn huis? Zoek binnen Rijksoverheid.nl Zoek. Kan ik subsidie krijgen voor de isolatie van mijn huis? Heeft u een koopwoning waarin u zelf woont?
Subsidie woningisolatie en duurzame energie MilieuCentraal.
Subsidie woningisolatie en duurzame energie. Met subsidie worden isolatie en energiebesparing voor jou nog aantrekkelijker. Milieu Centraal zet de landelijke, provinciale en gemeentelijke subsidiepotjes op een rij. Met dakisolatie, gevelisolatie, vloerisolatie en dubbel glas bespaar je veel energie. Dat is goed voor het klimaat, geeft meer comfort in huis en verlaagt jouw energierekening.
Subsidies en premies dakisolatie 2018 Een overzicht.
Als je de isolatie hebt laten plaatsen door een aannemer, zullen de premies waar je recht op hebt dubbel zo hoog zijn als wanneer je de plaatsing zelf hebt verricht. Precieze bedragen ontdek je in het volgende stuk. Hoeveel bedraagt de dakisolatiepremie? Voor dakisolatie met een eindfactuur in 2017 en 2018 krijg je, indien je aan de voorwaarden voldoet, een vergoeding van 6 euro per vierkante meter bij plaatsing door een aannemer. Doe-het-zelvers kunnen zich verwachten aan een subsidie van 3 euro per m.
Premie isolatie welke regelingen zijn er in 2018?
Op landelijk niveau zijn alle subsidies stopgezet per eind 2011. Omdat de Rijksoverheid nog steeds grote energiebesparingen moet verwezenlijken tegen 2020 is besloten om toch na al die jaren een isolatie subsidie uit te geven. Huiseigenaren en VvEers kunnen 15 september 2016 tot 31 januari 2018 een aanvraag voor subsidie indienen en tot 20% van de kosten terugkrijgen.

Contacteer ons