Zoeken naar subsidie energiebesparende maatregelen 2016

 
subsidie energiebesparende maatregelen 2016
Energiepremies en subsidies in Vlaanderen Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Zuinig met energie. Wie investeert in energiebesparende maatregelen kan rekenen op financiële ondersteuning. Bekijk het overzicht van de belangrijkste ondersteuningsvormen per doelgroep.: Bouwen en verbouwen. Groene energie en WKK. xml version1.0" encodingUTF-8? Energiesparen.be is een officiële website van de Vlaamse overheid.
Subsidie zonnepanelen
Premies voor energiebesparende maatregelen in Vlaanderen, Brussel en Wallonië Lumiworld.
Premies voor energiebesparende maatregelen in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Jouw dak laten isoleren, zonnepanelen plaatsen of toch liever een zonneboiler? Een overzicht van de premies die Vlaanderen, Wallonië en Brussel in 2016 aanbieden voor energiebesparende maatregelen. Voor zowat alle groene investeringen kan je aankloppen bij allerlei overheden om premies of subsidies te bekomen.
subsidie badkamer renovatie
Bouwsite Premies en subsidies: energiebesparende maatregelen in woningen Bouwgids Bouwen en verbouwen.
De Vlaamse netbeheerders zijn verplicht energiebesparing te stimuleren, onder andere door een aantal energiebesparende maatregelen financieel te ondersteunen. Deze netbeheerders geven steeds dezelfde premies. De voorwaarden zijn overal identiek. Voor particulieren zijn er bij nieuwbouw ondermeer premies voor zonneboilers en E-peilpremies voor nieuwbouw. Bij bestaande woningen betreffen de premies vooral isolatiewerken, de vervanging van beglazing door hoogrendementsbeglazing, het plaatsen van een warmtepomp en en een zonneboiler. Sinds januari 2015 geldt de dakisolatienorm en is dakisolatie in alle Vlaamse woningen verplicht zijn. Voor huurwoningen bewoond door kwetsbare huurders zorgt de vlaamse overheid in samenwerking met de netbeheerders voor een extra hoge premie van 23 euro per m 2. Bovendien zorgt een projectpromotor voor een professionele begeleiding bij zowel de huurder als de verhuurder. Hij voorziet een bekwame aannemer en vraagt achteraf voor jou de premie aan bij de netbeheerder. Als verhuurder hoeft men dus niets te doen! Meer info op: www.energiesparen.be/premies-via-uw-netbeheerder-in-2016, www.energiesparen.be, www.energiesparen.be/subsidies/subsidiemodule, www.eandis.be, www.infrax.be, www.premiezoeker.be. Premies van het Vlaamse Gewest. De Vlaamse renovatiepremie. Recht op vermindering van de onroerende voorheffing. In oktober 2012 besliste de Vlaamse Regering een extra korting in te voeren voor wie energiezuinig bouwt. Voor bouwaanvragen vanaf 2016 geldt.:
knauf spouwmuurisolatie
Isolatiepremie 2017-2018: Premies subsidies voor isolatiewerken.
Bovendien moet het gaan om een privéwoning, al mag ze ook voor professionele doeleinden gebruikt worden weliswaar voor minder dan 50%. Sinds 1 januari 2017 geldt dat, als je binnen een termijn van 5 jaar in 3 of meer energiebesparende maatregelen investeert in een woning die voor 01/01/2006 op het elektriciteitsnet werd aangesloten, je via je netbeheerder in aanmerking komt voor de Totaalrenovatiebonus.
Zoek uw subsidie Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.

Contacteer ons