Meer resultaten voor subsidies particulieren 2016

 
subsidies particulieren 2016
Nieuws over Subsidies.
Premie voor elektrische auto daalt naar 4000 in 2017. 3 januari 2017. 100% Elektrische Auto, Subsidies. Particulieren die in 2017 een elektrische auto kopen krijgen nog maximaal 4.000 premie van de Vlaamse overheid. In 2016 introduceerde de Vlaamse overheid een premie.
subsidies renovatie
Premies, subsidies en belastingen voor elektrische voertuigen in België.
Blader: Home / Subsidies belastingen. In België wordt elektrisch rijden gestimuleerd door middel van subsidies, belastingverminderingen en premies. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende maatregelen. Raadpleeg steeds een fiscaal consulent om je te vergewissen van eventuele wijzigingen of voorwaarden. 1.1 Zero Emissie Premie. 1.2 120% belastingsaftrek. 1.3 VAA Voordeel Alle Aard. 1.4 BIV Belasting op Inverkeerstelling. 2.1 BIV Belasting op Inverkeerstelling. Motorfietsen, driewielers en vierwielers. 3.1 15% belastingsvermindering. 3.2 Zero Emissie Premie. 3.3 100% belastingsaftrek voor elektrische motorfietsen. 3.4 BIV Belasting op Inverkeerstelling. 4.1 Zero Emissie Premie. 1.1 Zero Emissie Premie. Sinds januari 2016 kan je van de Vlaamse overheid een premie krijgen voor de aankoop van een nieuwe 100% elektrische wagen of een waterstofauto. De premie geldt voor particulieren natuurlijke personen, zelfstandigen, vzws en deelauto-bedrijven die in Vlaanderen wonen of gevestigd zijn.
zonnepanelen 2016
Premies en subsidies IGEMO.
Premies en subsidies. Premies en subsidies. Tientallen premies kunnen je helpen om je woonkosten te verlagen. Voor eigenaars toekomstige bewoners. Hieronder vind je enkele mogelijke tegemoetkomingen voor het verbeteren of renoveren van een woning. Een aantal premies zijn inkomensgebonden. Voor een volledig overzicht per gemeente neem je best contact met de Woonwinkel. Voor inkomstenjaar 2015 aanslagjaar 2016 komt 30 % van de uitgaven voor dakisolatie in aanmerking voor belastingvermindering met een max.
hotels charleroi
Subsidies voor energiebesparende maatregelen in woningen Vlaanderen.be.
Subsidies aan verenigingen voor energiebesparende maatregelen. Subsidies aan scholen voor energiebesparende maatregelen. Overzicht van de premies per type werk. Gebruik Zoek uw subsidie op energiesparen.be voor een overzicht van alle premies en subsidies ook van uw gemeente of provincie waarvoor u in aanmerking komt.
Subsidies voor je renovatie KBC Bank Verzekering.
Welke subsidies voor renovatie? Welke subsidies voor renovatie? Welke subsidies voor renovatie? Kies je ervoor om duurzaam te verbouwen, dan kun je een beroep doen op bepaalde premies. Een overzicht van de mogelijke voordelen op verschillende niveaus. Vlaamse belastingvermindering voor dakisolatie. Wie of wat? Investeer je in dakisolatie? Dan geeft de Vlaamse overheid je een belastingvermindering. Die vermindering is evenwel begrensd. De belastingvermindering bedraagt 30% van de uitgaven, maar is beperkt tot 3.070 euro uitgaven betaald in 2016 of 3.130 euro uitgaven betaald in 2017 per woning.
Zoek uw subsidie Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Subsidie energiebesparing eigen huis Vereniging van Eigenaren.
Home Subsidies Financiering Subsidie energiebesparing eigen huis voor VvE. Subsidie energiebesparing eigen huis voor VvE. Gaat u als Vereniging van Eigenaren VvE voor uw gebouw en appartementen maatregelen nemen voor energiebesparing? Vraag dan de Subsidie energiebesparing eigen huis aan. VvEs kunnen nog gebruik maken van de regeling tot en met 2018.
Isolatiepremie 2018: Premies subsidies voor isolatiewerken.
Je dient dus zelf te gaan informeren bij je eigen gemeente. Isolatie laten plaatsen is vaak goedkoper dan zelf plaatsen dankzij subsidies. Dankzij het grote aanbod aan isolatiepremies is het vaak goedkoper om de werken te laten uitvoeren dan ze zelf te doen.
Investeringssubsidie duurzame energie ISDE RVO.nl.
Home Subsidies Financiering Investeringssubsidie duurzame energie ISDE. Investeringssubsidie duurzame energie ISDE. De Investeringssubsidie duurzame energie ISDE geeft u een tegemoetkoming bij de aankoop van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels. De regeling is voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers. De Rijksoverheid stimuleert Nederlandse huishoudens en bedrijven om minder gas te gebruiken en meer duurzame warmte. Dit bespaart energie en dringt de CO 2 uitstoot terug. De ISDE regeling is voor.: buitenlandse particulieren met bijvoorbeeld een vakantiewoning in Nederland.; zelfstandig ondernemers, woningcorporaties en bedrijven.; zakelijke partijen uit het buitenland die een apparaat in Nederland installeren.; gemeenten, provincies, openbaar lichaam als marktpartij of eigenaar of huurder van een roerende of onroerende zaak. Subsidie beschikbaar voor zakelijke gebruikers en particulieren.: 100 miljoen in 2018. Wilt u weten hoeveel budget er nog beschikbaar is? Bekijk de stand van zaken ISDE. Voor particulieren en zakelijke gebruikers gelden verschillende voorwaarden.: Voorwaarden ISDE Particulieren. Voorwaarden ISDE Zakelijke gebruikers. Voor welke apparaten geldt de ISDE? Aan de apparaten die in aanmerking komen voor de ISDE stellen we specifieke technische eisen. Bekijk de eisen, goedgekeurde types en subsidiebedragen voor.: De ISDE is een meerjarige regeling die opende op 1 januari 2016 en loopt tot en met 31 december 2020.

Contacteer ons