Meer resultaten voor subsidie voor isoleren huis

 
subsidie voor isoleren huis
isoleren
isoleren
Isolatiepremie 2018: Premies subsidies voor isolatiewerken.
Prijzen aanvragen voor het isoleren van buitenmuren kan op deze pagina. Een muur isoleren kan ook door de spouw met isolatiemateriaal te vullen. Voor het isoleren van bestaande spouwmuren kan je een premie krijgen van 6 euro/m als de datum op de eindfactuur nog in 2017 ligt. Verder lezen
Subsidie zonnepanelen
Subsidie woningisolatie en duurzame energie MilieuCentraal.
Met de Subsidie energiebesparing eigen huis kun je met de VvE zo'n' 20 procent van de kosten terugkrijgen voor het isoleren van dak, vloer, gevel, spouw of glas. Voorwaarde is wel dat 2 of meer maatregelen worden gecombineerd. Subsidie op zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels. Lees meer
isoleren
Subsidies voor energiebesparende maatregelen in woningen Vlaanderen.be.
Overzicht van de premies per type werk. Gebruik Zoek uw subsidie op energiesparen.be voor een overzicht van alle premies en subsidies ook van uw gemeente of provincie waarvoor u in aanmerking komt. Premies voor dakisolatie. Premies voor muur en vloerisolatie.
isoleren
Subsidies en premies dakisolatie 2018 Een overzicht.
Voor dakisolatie krijg je, indien je aan de voorwaarden voldoet, een vergoeding van 6 euro per vierkante meter bij plaatsing door een aannemer. Doe-het-zelvers kunnen zich verwachten aan een subsidie van 3 euro per m. Voor personen die recht hebben op sociale maximumtarieven voor gas en elektriciteit de zogenaamde beschermde afnemers gelden de volgende bedragen: 1050, euro per m bij plaatsing door een aannemer en 525, euro per m bij zelfplaatsing. Erkende aannemers kunnen, naast je dak isoleren, ook helpen bij het kiezen van dakisolatiematerialen die de vereiste Rd-waarde halen.
Premie isolatie welke regelingen zijn er in 2018?
En daarnaast heb je ook nog eens een enorme verhoging van het comfort in de binnenruimtes. Het loont dus altijd om te isoleren, ook zonder subsidies. Niettemin wil dat natuurlijk niet zeggen dat je de subsidies die nog van kracht zijn niet zou moeten opvragen. Vraag hem aan als je aan de voorwaarden voldoet. Op landelijk niveau zijn alle subsidies stopgezet per eind 2011. Omdat de Rijksoverheid nog steeds grote energiebesparingen moet verwezenlijken tegen 2020 is besloten om toch na al die jaren een isolatie subsidie uit te geven. Huiseigenaren en VvEers kunnen 15 september 2016 tot 31 januari 2018 een aanvraag voor subsidie indienen en tot 20% van de kosten terugkrijgen.
Kan ik subsidie krijgen voor de isolatie van mijn huis? Rijksoverheid.nl.
Met vloerisolatie, gevelisolatie, dakisolatie of dubbel glas kunt u uw huis isoleren. Voor sommige maatregelen geldt een lager. Vraag en antwoord. Krijg ik subsidie voor een zonneboiler of voor zonnepanelen? Zonneboilers gebruiken zonlicht om water te verwarmen. U krijgt tot 2021 subsidie als u een zonneboiler koopt. De subsidie op.
Premies voor dakisolatie Vlaanderen.be.
U kunt deze bonus krijgen als u minstens 3 energiebesparende maatregelen neemt. In een aantal gemeenten kunt u een gemeentelijke of provinciale premie krijgen voor dakisolatie. Vind uw gemeentelijke en provinciale premies via Zoek uw subsidie op energiesparen.be. Of neem contact op met uw gemeente.

Contacteer ons