Resultaten voor subsidie zonneboiler

 
subsidie zonneboiler
subsidie zonneboiler - Sommige subsidies zijn cumulatief, andere niet.
Duurzaam bouwen of verbouwen hoeft helemaal niet duurder te zijn dan klassiek bouwen. Bovendien geven verschillende overheidsinstanties subsidies voor tal van energiebesparende maatregelen.U kan terecht op de website Energiesparen voor een overzicht van de mogelijkheden. Klik op subsidies en vervolgens op particulieren.
subsidie
Schrapping gemeentelijke subsidie zonneboiler legt bom onder Vlaamse doelstellingen.
Schrapping gemeentelijke subsidie zonneboiler legt bom onder Vlaamse doelstellingen8217.; Schrapping gemeentelijke subsidie zonneboiler legt bom onder Vlaamse doelstellingen. Gewijzigd op 10/07/2012 door TiM Vanhove. Tussen juni 2010 en juni 2011 hebben de Vlaamse gemeenten massaal hun gemeentelijke subsidies voor zonnepanelen geschrapt. Klik dan hier
muurisolatie
Hebt u recht op een premie voor een zonneboiler? Mijn Bouw en Renovatie.
De kans is groot dat u via uw gemeente of provincie een premie of subsidie kan krijgen voor de plaatsing van een zonneboiler of zonnecollector. Op de website energiesparen.be kan u via een zoekmodule te weten komen waarop u recht heeft.
warmtepomp
toelage zonneboiler Gemeente Puurs.
De toelage kan zowel door medeeigenaars als door huurder-bewoners aangevraagd worden. Een gemeentelijke toelage voor de plaatsing van een zonneboiler wordt verleend onder de volgende voorwaarden.: De toelage geldt enkel voor zonneboilers voor de aanmaak van sanitair warm tapwater, eventueel in combinatie met woningverwarming. De zonneboiler mag niet gebruikt worden voor de verwarming van zwembaden.
Vloerisolatie
Premies Gemeente Lummen.
De voorwaarden kan je terug vinden in het reglement. Voor de installatie van een zonneboiler voor de verwarming van sanitair water of van woningen wordt binnen de kredieten van de gemeentebegroting een gemeentelijke subsidie toegekend van maximum 15 % van de factuurkosten met een maximum van 250 EUR.
subsidie op zonnepanelen
Plaatsing zonneboiler 2018 Infrax.
Voor de stad Antwerpen postcodes 2020 en 2660 contacteer je Infrax rechtstreeks, want hier gebeurt de aanvraag en uitbetaling automatisch via het premieaanvraagformulier van Infrax. Informatieblad voor premie plaatsing zonneboiler pdf, 887 kB, 4p. Premieaanvraagformulier voor plaatsing zonneboiler pdf, 210 kB, 4p.
dakisolatie
Zonneboiler Gemeente Edegem.
max 2.750 euro. zie downloads onderaan deze pagina. De aanvraagformulieren voor deze premies kan je ophalen in het gemeentehuis. Je kan ze ook downloaden via de volgende websites.: Bereken de terugverdientijd van je zonneboiler via de energiewinstcalculator! aanvraagformulier gemeentelijke subsidie.
subsidie dakisolatie
Gemeentelijke subsidie energievriendelijke investeringen Gemeente Tessenderlo.
Gemeentelijke subsidie energievriendelijke investeringen. Ons gemeentebestuur geeft subsidies aan particulieren en verenigingen voor verschillende milieuvriendelijke investeringen, zijnde 20% op het premiebedrag dat Infrax uitbetaalt. Het betreft het plaatsen van een zonneboiler zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten, een warmtepomp zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten, dakisolatie, hoogrendementsbeglazing, vloer en kelderisolatie, muurisolatie en E-peil enkel voor nieuwbouw en renovatie particulieren.
Premies Stad Oudenaarde.
055 33 51 67. Om de stedelijke aantrekkingskracht te verhogen en de uitstraling en de kwaliteit van de handelspanden te verbeteren, waardoor het kernwinkelgebied van Oudenaarde versterkt wordt, kan je als handelaar of als eigenaar genieten van bepaalde subsidies. College van Burgemeester en Schepenen.
Bouwunie premies voor zonneboilers dalen vanaf 2019.
Zo moet de aannemer die de zonneboiler plaatst, beschikken over een RESCert-certificaat voor zonthermische installaties voor sanitair warm water of voor gecombineerde systemen. Een niet-gecertificeerde aannemer moet zich laten bijstaan en het uitgevoerde werk laten valideren door een aannemer of keuringsinstelling die wel RESCert-gecertificeerd is.

Contacteer ons